Datum:
1 januari - 11 maj

1So

Du som inte fick en plats på prövningen den 9 februari har möjlighet att ansöka om en tillfällig förlängning. Observera att detta bara är en tillfällig förlängning fram till kommande prövning. För att förnya tillståndet att använda bekämpningsmedel klass 1So för en femårsperiod, behöver du alltså genomgå en prövning. Se prövningstillfällen nedan.

1SoX

Du som har haft ett tillstånd för bekämpningsmedel 1SoX som gått ut kan ansöka om att tillfälligt förlänga ditt tillstånd fram till nästa kurstillfälle.
Observera att detta bara är en tillfällig förlängning fram till kommande kurs. För att förnya tillståndet att använda bekämpningsmedel klass 1SoX för en femårsperiod, behöver du alltså genomgå en ny kurs. Se kurstillfällen nedan.

Kurs- och prövningstillfällen

Observera att det är begränsat antal platser för respektive kurs/prövningstillfälle! Kurserna kommer publiceras i vårt kalendarium när anmälan öppnas.

Om tillstånden

Mer information om tillstånd för bekämpningsmedel finns här.

Kontakt

Frågor om tillstånden
Arbetsgruppen för Bekämpningsmedel

Ansök här

Mer om hur myndigheten hanterar dina personuppgifter.

OBS! Kontrollera att din e-post blir korrekt ifylld, bekräftelse skickas automatiskt till den adress du anger. Om du inte får bekräftelse, kontakta oss för kontroll att din anmälan gått fram.

Jag vill ansöka om tillfällig förlängning av klass(Obligatoriskt)

Det tillfälliga tillståndet är personligt och kommer att skickas till din hemadress. Fyll därför i din hemadress nedan.


Företagets uppgifter

Genom att skicka min anmälan förstår och godkänner jag att Folkhälsomyndigheten sparar och hanterar mina personuppgifter i enlighet med dataskyddsregleringen GDPR (General Data Protection Regulation)(Obligatoriskt)

Om du inte kan godkänna Folkhälsomyndighetens hantering av personuppgifter kan vi tyvärr inte ta emot din anmälan.