Datum:
11 maj
Plats:
Radisson Blu Arlandia Hotel
Ort:
Stockholm-Arlanda

Obs! Anmälan är nu stängd. För förfrågan om möjlighet till sen anmälan, kontakta någon av våra kontaktpersoner, se nedan.

Innehåll

Uppdaterat program finns som pdf längre ned på denna sida.

Sverige har en ny strategi för arbetet mot antibiotikaresistens som presenteras av Gabriel Wikström, Folkhälso-, sjukvårds och idrottsminister.

Programråd Strama kommer därefter att presentera det fortsatta Stramaarbetet som nu är sammanhållet på nationell nivå. Vilka är vägarna framåt, vilka är verktygen för ett fortsatt arbete för en hållbar antibiotikaanvändning och hur ska man arbeta med implementering av strategin?

Vi blickar även tillbaka på lärdomar från Strama 20 år i öppenvården och framåt med antibiotikaprogram på sjukhus i Sverige. I vanlig ordning kommer vi också ha lokala bidrag som visar goda exempel på arbete som gjorts.

Dagen arrangeras av Folkhälsomyndigheten, Stramanätverket och Programråd Strama med flera bidrag från lokala Stramagrupper.

Målgrupp

Vi vänder oss till alla inom sjukvården som arbetar med eller är intresserade av arbetet mot antibiotikaresistens.

Kostnad

Deltagaravgiften är 800 kr exkl. moms (1000 kr inkl. moms), vilket är självkostnadspris som inkluderar fika och lunch. Avgiften faktureras. Anmälan är bindande men inte personlig. Vill ni överlåta en plats till annan person, kontakta Britt-Marie Hoffman.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Sista dag för anmälan är 8 april.

Varmt välkomna till årets Stramadag!

(OBS! Programmet uppdaterat 20 april)

Kontakt

Innehåll och program
Magdalena Prioux
tel. 010-205 20 16

Praktiska frågor
Britt-Marie Hoffman
tel. 010-205 24 11