Lansering av Psyk-E bas suicid

Datum:
17 maj
Tid:
14.00 - 16.00
Plats:
Nordic Light Hotel, Vasaplan 7
Ort:
Stockholm

OBS! Anmälan är nu stängd.

Nu lanserar vi utbildningsprogrammet Psyk-E bas suicid!

Bakgrund

Psyk-E bas suicid är ett webbaserat utbildningsprogram som ger kunskap, användbara råd och reflektion om suicidprevention i praktiken.

Programmet består av bl.a. filmade föreläsningar, diskussioner och rollspel. Det är tänkt att användas i studiecirkelformat i sammanhållna utbildningsgrupper om 6-10 personer och riktar sig till en bred målgrupp inom t.ex. kommuner, regioner och inom privat och ideell sektor där det finns intresse av fördjupad kunskap kring att upptäcka, möta och förstå suicidnära människor och hjälpa dem att hitta alternativ till självmord som en utväg.

Programmet har tagits fram av Karolinska institutet med ekonomiskt stöd av Folkhälsomyndigheten. I projektgruppen ingår Ullakarin Nyberg, Marie Åsberg, Johanna Nordin, Jenny Telander, Francisco Sazo och Jenny Sazo.

Läs mer om programmet på Psyk-E bas suicids webbplats .

Målgrupp

De som är intresserade av att få veta mer om utbildningsprogrammet. Lokalen är dock begränsad så det är först till kvarn.

Kostnad

Deltagande är kostnadsfritt.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Anmälan är bindande men inte personlig, men platsen kan överlåtas till annan person. Vi vill ha din anmälan senast 10 maj

OBS! Antalet platser är begränsat.

Kontakt

Frågor om programmet
Jenny Telander, Folkhälsomyndigheten
Jenny Johansson Sazo, KI 

Frågor om anmälan
Folkhälsomyndighetens konferenssamordning