Informationsträff inför utlysning av verksamhetsbidrag psykisk hälsa och suicidprevention

Datum:
12 juni
Tid:
18.00 - 19.30
Plats:
Hotel C, Vasaplan 4, Lokal ”Gamla Stan”
Ort:
Stockholm

Innehåll

Syftet med träffen är att informera om utlysningen av verksamhetsbidrag för verksamhetsåret 2020 inom området psykisk hälsa och suicidprevention inklusive barn och unga i migration. Ytterligare ett syfte är att informera om själva ansökningsprocessen när man söker bidrag från Folkhälsomyndigheten för detta område.

Målgrupp

Rikstäckande ideella organisationer som riktar sig till utövare på regional eller lokal nivå och som bedriver främjande och förebyggande arbete inom området psykisk hälsa och suicidprevention inklusive barn och unga i migration. Verksamhetsbidraget ska komplettera och förstärka den offentliga sektorns arbete.

Kostnad

Informationsträffen är kostnadsfri. Folkhälsomyndigheten bjuder på kaffe/the och smörgås.

Anmälan

Anmälan till träffen krävs via länk nedan. Senast den 3 juni behöver vi er anmälan!

Kontakt

Frågor om träffen
Elsa Rudsby Strandberg
elsa.rudsby.strandberg@folkhalsomyndigheten.se

Frågor om anmälan
Folkhälsomyndighetens konferenssamordning

Anmäl dig här

Läs mer om hur myndigheten hanterar dina personuppgifter.

OBS! Kontrollera att din e-post blir korrekt ifylld, bekräftelse skickas automatiskt till den adress du anger. Om du inte får bekräftelse, kontakta oss för kontroll att din anmälan gått fram.

Behov av specialkost

Genom att skicka min anmälan godkänner jag att Folkhälsomyndigheten sparar och hanterar mina personuppgifter i enlighet med dataskyddsregleringen GDPR (General Data Protection Regulation).