Samtidig exponering inom miljörelaterad hälsa

– ett helhetsperspektiv för jämlikhet och hållbar utveckling

Datum:
7 oktober
Tid:
10.00 - 14.00
Plats:
Digital konferens

Folkhälsomyndigheten arrangerar tillsammans med Naturvårdsverket 2020 års Open Conference inom EU-nätverket ERA-ENVHEALTH.

This page in English

Innehåll

Konferensen kommer att presentera pågående forskning och policyarbete om samtidig exponering för miljöfaktorer som kan påverka hälsa och välbefinnande, med ett särskilt fokus på jämlik hälsa. Konferensen kommer genomföras digitalt från en studio i Stockholm.

Det kommer att bli en inspirerande dag fylld med goda exempel på hur man på ett integrerat sätt kan beakta exponering för flera miljöfaktorer samtidigt, både från ett forsknings- och ett myndighetsperspektiv.

Dagen kommer att bjuda på exempel på tillvägagångssätt från olika länder och verktyg för att kunna inkludera jämlikhet i miljörelaterad hälsa.

Konferensen erbjuder en arena för kunskapsutbyte mellan akademi och myndigheter i syfte att öka samverkan mellan nationella såväl som internationella aktörer.

OBS! Konferensen kommer att hållas på engelska.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till medlemmar av ERA-ENVHEALTH samt lokala, regionala och nationella aktörer och forskningsinstitutioner med ett intresse för miljörelaterad hälsa.

Kostnad

Konferensen är kostnadsfri.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Vi vill ha din anmälan senast 25 september.

Arrangörer

Folkhälsomyndigheten tillsammans med Naturvårdsverket som en del av konferensserien Open Conferences i EU:s nätverk ERA-ENVHEALTH.

Läs mer om EU-nätverket ERA-ENVHEALTH för miljörelaterad hälsa

Kontakt

Frågor om dagen
Karin Ljung Björklund

Frågor om anmälan
Folkhälsomyndighetens konferenssamordning

Anmäl dig här

Läs mer om hur myndigheten hanterar dina personuppgifter.

OBS! Kontrollera att din e-post blir korrekt ifylld, bekräftelse skickas automatiskt till den adress du anger. Om du inte får bekräftelse, kontakta oss för kontroll att din anmälan gått fram.

By clicking the Send button I approve that Public Health Agency of Sweden shall treat my personal data in accordance with the General Data Protection Regulation.

Gå till toppen av sidan