Uppdaterad 8 november 2021

Webbinarium om ny rapport från Swelogs befolkningsstudie

Den 26 november hålls ett webbinarium där resultat från en ny Swelogsrapport presenteras. Fokus är förändringar i spel om pengar mellan 2008 och 2018.

Sedan 2008 har Folkhälsomyndigheten, genom befolkningsundersökningen Swelogs – Swedish longitudinal gambling study, samlat in data om spel om pengar och hälsa. I en rapport som publiceras den 23 november, samlas resultat från 2008 till 2018 med fokus på förändring över tid. I anslutning till detta publiceras även ett faktablad med de viktigaste resultaten, en tabellsammanställning för Swelogs 2018 och material om en kvalitativ studie. Resultat från rapporten presenteras under ett digitalt seminarium som vänder sig till dig som arbetar lokalt, regionalt eller nationellt med förebyggande verksamhet eller är intresserad av spelområdet.

Webbinariet är kostnadsfritt och äger rum kl. 10.00–11.00 den 26 november. Mötet är direktsänt och kommer inte att spelas in. Under seminariet är det möjligt att ställa frågor skriftligt. Anmäl dig senast den 24 november.

Anmälan till webbinarium om nya resultat från Swelogs befolkningsstudie

Läs mer

Swelogs