Konferens, webbinarium och utbildning

Lyssna

Juni 2023

 • Webbinarium för lansering av Sveriges första nationella handlingsplan för SRHR

  Välkommen till lanseringen av Folkhälsomyndighetens första nationella handlingsplanen för sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter i Sverige.

 • Creating Green Cities

  Hur kan vi skapa hållbara, vackra och inkluderande städer och samhällen? Delta digitalt i EU-konferensen Creating Green Cities och ta reda på hur. Lyssna på inspirerande talare och utbyt erfarenheter med kollegor från hela Europa.

Oktober 2023

 • Samverkanskonferens om alkohollagen och lagen om tobak och liknande produkter

  Stockholm

  Konferensen är ett tillfälle för samverkan mellan länsstyrelserna och Folkhälsomyndigheten kring tillsynsvägledning, utmaningar samt erfarenheter gällande lagstiftningarna.

 • Nationella suicidpreventiva konferensen 2023

  Östersund

  Med samlad kraft för livet! är temat för den 14:e nationella suicidpreventiva konferensen som i år genomförs i Östersund. Under konferensen ges möjlighet till erfarenhetsutbyte och tillfälle att inhämta ny kunskap i ämnet.

November 2023

 • Förebygg.nu 2023

  Göteborg

  Syftet med konferensen Förebygg.nu är att bidra till kunskapsutveckling och ge möjlighet till möten mellan olika aktörer som arbetar med förebyggande verksamhet från olika delar av landet. Möten som i sig kan leda till lokal samverkan och ett ökat preventivt arbete i hela landet.