RSS är ett standardformat för att skicka nyhetsrubriker och sammanfattningar till din dator, mobil eller RSS-läsare. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på Folkhälsomyndighetens webbplats. Nyheterna presenteras i en kort version till din RSS-läsare så fort de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

RSS-läsare

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. De senaste versionerna av webbläsarna Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

I äldre webbläsare som Internet Explorer 6 kan man inte prenumerera via RSS (då ser du bara kod på skärmen när du klickar på RSS-flödet). Om du har en äldre webbläsare rekommenderar vi dig att uppgradera kostnadsfritt till en nyare version eller byta till en annan webbläsare. Det finns även flera webbaserade RSS-läsare som är kostnadsfria och inte installeras på din dator.

Våra RSS-flöden

Välj RSS-flöde i rutan till höger. Du kan prenumerera på ett eller flera flöden.

Klicka på länken för att komma till RSS-flödet. Starta prenumeration genom att klicka på länken "Prenumerera på denna feed".