Sök på Folkhälsomyndighetens webbplats
LyssnaRelaterade sökfrågor: polio
2175 träffar på Vad är polio inom Hela webbplatsen
-
covid-19 veckorapport 2022 vecka 32 (002).pdf
Publicerad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Campusvägen 20. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 32 Denna rapport publicerades
-
-
-
covid-19 veckorapport 2022 vecka 49.pdf
Publicerad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Campusvägen 20. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 49 Denna rapport publicerades
-
Covid-19 veckorapport 2022 vecka 8_uppdaterad 20 april 2022.pdf
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
Veckorapport covid-19 vecka 31, 2020
Publicerad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Forskarens väg 3. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 31 Denna rapport
-
Stämmer det att gatukök, caféer och liknande enklare serveringsställen i fortsättningen inte kan komma ifråga för serveringstillstånd? Kan caféer som t.ex. serverar varma mackor, sallader, tapastallrik och pajer inte få serveringstillstånd för alkohol?
Uppdaterad:Nej det stämmer inte, men huvudregeln är att servering av enklare beredd mat inte är tillräckligt för att få serveringstillstånd. Att endast värma upp mat är inte heller tillräckligt, till exempel att köpa färdiglagade pajer som värms upp på plats. En förutsättning för att serveringstillstånd till allmänheten…
-
-
-
Viktigt att veta om corona-viruset och sjukdomen covid-19 (lättläst)
Uppdaterad:Ett virus har upptäckts i världen. Det kallas för corona-viruset. Virus kan göra folk sjuka. Om du blir smittad av det nya corona-virusetkan du få sjukdomen covid-19.
-
-
Bilaga 1 till artikel 24004: Livsmedelskonsumtionen idag och hur mycket den behöver förändras – bakgrund till delmålens målnivåer
Publicerad:Uppdaterad:1 Bilaga 1. Livsmedelskonsumtionen idag och hur mycket den behöver förändras – bakgrund till delmålens målnivåer Den här bilagan tillhör rapporten En hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion. Återredovisning av regeringsuppdrag, artikelnummer 24004. Inledning I denna bilaga beskrivs vilken
-
covid-19 veckorapport 2022 vecka 25.pdf
Publicerad:Uppdaterad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Campusvägen 20. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 25 Denna rapport publicerades
-
-
covid-19 veckorapport 2021 vecka 1 final.pdf
Publicerad:Uppdaterad:Veckorapport covid-19 vecka 1 2021
-
Ansökan om tillstånd för hantering av vissa hälsofarliga varor Enligt 3 § lagen (1999:42) om förbud mot vissa hälsofarliga varor
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
-
Veckorapport om covid-19, vecka 3 2024, publicerad 25 januari 2024
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
Covid-19 veckorapport vecka-11-2024.pdf
Publicerad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Campusvägen 20. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 11 2024 Denna rapport
-
Kärnindikatorer för uppföljning av målområden i det folkhälsopolitiska ramverket
Publicerad:Information från Folkhälsomyndigheten
-
Bilaga 2 till artikel 24004. Indikatorer för mål och delmål
Publicerad:Uppdaterad:1 Bilaga 2. Indikatorer för mål och delmål I uppdraget har det ingått att föreslå indikatorer för uppföljning av målen och delmålen, och att beakta samhälleliga förutsättningar för en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion vid utformningen av dem. De nationella mål som föreslås tydliggör vad vi behöver uppnå för en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion, det vill säga varför en förändring…
-
Veckorapport för covid-19, vecka 13 2021
Publicerad:Solna Folkhälsomyndigheten, SE-171 82 Solna. Besök: Nobels väg 18. Östersund Folkhälsomyndigheten, Box 505, 831 26 Östersund. Besök: Campusvägen 20. Telefon 010-205 20 00 E-post info@folkhalsomyndigheten.se www.folkhalsomyndigheten.se Veckorapport om covid-19, vecka 13 Denna rapport publicerades
-
Riskanalys för legionella
Publicerad:Uppdaterad:Ett kapitel i kunskapssammanställningen Legionella i miljön – hantering av smittrisker
-
-