Texterna på webbplatsen tas fram av myndighetens experter i samråd med kommunikationsavdelningen. Experterna skriver texterna inom sitt uppdrag för Folkhälsomyndigheten och har som statsanställda inga personliga eller finansiella kopplingar som skulle kunna påverka innehållet på webbplatsen och myndighetens saklighet och opartiskhet.

Vi strävar efter att publicera tillgängligt och i möjligaste mån följa e-delegationens Vägledning för webbutveckling.

Standarder

Webbplatsen är byggd enligt W3C:s standarder. För innehållet använder vi XHTML 1.0 Strict, presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1.

Script

Webbplatsen innehåller ett antal javascript. Dessa används för att till exempel placera markören i rätt fält i formulär, eller för att öppna vissa typer av länkar i ett separat fönster. Ingen av dessa funktioner är kritiska för att webbplatsen ska fungera.

Bilder på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat material. Modellerna på bilderna har inget med innehållet på webbplatsen att göra.

Rapportera fel eller lämna synpunkter på webbplatsen

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Dina synpunkter är välkomna! Hör gärna av dig till webbredaktionen om du har frågor om webbplatsen, synpunkter, tips eller om det är något du saknar.