Andra webbplatser som drivs av Folkhälsomyndigheten

Lyssna

Här hittar du ett urval av andra webbplatser som Folkhälsomyndigheten driver och som kan vara relevanta för dig som arbetar med folkhälsa.

För en lista över samtliga, se Fler webbplatser.

Webbplatsen Din psykiska hälsa

På webbplatsen Din psykiska hälsa kan du lära dig mer om psykisk hälsa och vad du kan göra för att må bättre. Du hittar även information om var det finns stöd och hjälp att få för den som mår dåligt och hur du kan stötta andra. Syftet är att ge mer likvärdiga förutsättningar för fler att må bättre och att förebygga psykisk ohälsa och självmord.

dinpsykiskahalsa.se

Vaccinfunkar.se

På webbplatsen vaccinfunkar.se finns allmän information om immunförsvaret och vaccin. Här finns också stöd för dig inom barnhälsovården som ska ha samtal om vaccination. Till exempel finns filmer för webb, sociala medier och väntrums-tv samt vanliga frågor och svar om det allmänna vaccinationsprogrammet för barn.

Vaccinfunkar.se

Spelprevention.se

På webbplatsen spelprevention.se finns information för dig som beslutar om, utvecklar och analyserar förebyggande åtgärder för spelproblem. Här får du kunskap om problemen med spel om pengar samt vägledning, material och stöd om hur de kan förebyggas.

Spelprevention.se